Αρχική Ελλαδα Πόλη “φάντασμα” η Λεμεσος–Άδειες πλατείες και στέκια λόγω mini lockdown (ΦΩΤΟ)

Πόλη “φάντασμα” η Λεμεσος–Άδειες πλατείες και στέκια λόγω mini lockdown (ΦΩΤΟ)

Από antwnio
Νεκρή πόλη η Λεμεσός.
Ένα βράδυ Παρασκευής όπως κανείς δε θέλει να το περάσει. Μετά την ένταση και τη βαβούρα της εβδομάδας και ενώ οι πλείστοι κάτοικοι και επισκέπτες της Λεμεσού θέλουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να βγουν για διασκέδαση, οι δρόμοι γύρω στις 11 το βράδυ ήταν πλέον, χωρίς τη συνηθισμένη φασαρία, με άδειες καρέκλες και τη μουσική χαμηλωμένη.
Το χθεσινό βράδυ, μετά την εφαρμογή των νέων αυστηρότερων διαταγμάτων,  σε τίποτε δε θύμιζε τα προηγούμενα στο κέντρο της Λεμεσού. Άδειες πλέον οι  πλατείες και τα στέκια της νεολαίας λόγω του mini lockdown που επιβλήθηκε στην πόλη εξαιτίας της κακής επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα.
Από νωρίς χθες βράδυ μέλη του ΟΠΕ της ΑΔΕ Λεμεσού, βγήκαν σε περιπολίες για ελέγχους νυχτερινών στεκιών, αλλά και για τήρηση του μέτρου χρήσης της προστατευτικής μάσκας.
Από τις 11 το βράδυ τέθηκε σε ισχύ και το έκτακτο μέτρο της Κυβέρνησης για απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λεμεσό.
Κάποιοι μαγαζάτορες όπως ανέφεραν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής περιδιάβασης στην άδεια Λεμεσό,  προτίμησαν να μην ανοίξουν καθόλου λόγω του περιορισμένου αριθμού κρατήσεων που είχαν. Σύμφωνα με την αστυνομία στα πλαίσια των ελέγχων για τήρηση των διαταγμάτων έγιναν συνολικά 116 έλεγχοι και 12 καταγγελίες οι 11 από τις οποίες αφορούσαν πρόσωπα που δεν έφεραν μάσκες και η μία ένα καφενείο που παρέμεινε ανοικτό και εξυπηρετούσε πελάτες μετά τις 11 το βράδυ. Οι περιπολίες για τήρηση των νέων διαταγμάτων αναμένεται να συνεχιστούν πιο εντατικά με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας μέχρι τη λήξη τους στις 9 Νοεμβρίου.
πηγή.sigmalive.com/

 

Διαβάστε επίσης