Αρχική Ελλαδα Τσακρής: Έχουμε εισηγηθεί μείωση ωραρίου σε εστίαση και διασκέδαση – Τι είπε για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Τσακρής: Έχουμε εισηγηθεί μείωση ωραρίου σε εστίαση και διασκέδαση – Τι είπε για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Από antwnio

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχει εισηγηθεί να μειωθεί το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από νωρίτερα και να αυξηθεί η τηλεργασία, δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής Αθανάσιος Τσακρής. “Η εποχή των κορονοϊών είναι τώρα, φθινόπωρο προς χειμώνα” σημείωσε.

“Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να προχωρήσουμε και σε άλλα μέτρα πριν αλλάξει ο καιρός, καθώς οι καιρικές συνθήκες παίζουν ρόλο στην εξάπλωση του κορονοϊού” τόνισε ο καθηγητής.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τα μέτρα θα συζητηθούν ενδεχομένως και σήμερα ή τις επόμενες ήμερες στην Επιτροπή και είναι πιθανό να τεθούν προτάσεις από μέτρα από άλλες χώρες και να εφαρμοστούν τις επόμενες εβδομάδες.

“Μπορεί στο επόμενο διάστημα να δούμε διακοπή της κυκλοφορίας νωρίτερα και η διακοπή των δραστηριοτήτων διασκέδασης” υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης