Αρχική Πολιτική Χρυσοχοϊδης: Οι Τούρκοι κάνουν τα πάντα για να φέρουν μετανάστες στα νησιά μας – Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά

Χρυσοχοϊδης: Οι Τούρκοι κάνουν τα πάντα για να φέρουν μετανάστες στα νησιά μας – Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά

Από antwnio

Το γεγονός ότι η χώρα μας είναι θωρακισμένη και έτοιμη να αντιδράσει, σε περίπτωση που η Τουρκία αποπειραθεί να προκαλέσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό, επεσήμανε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» είπε: «Είναι ανάγκη να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά συνέχεια, καθώς οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους, ιδρύουν ακόμη και εταιρείες, για να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά».

Όσον αφορά στο ερώτημα αν η αστυνομία έκανε τα στραβά μάτια στο θέμα των ελέγχων για τον κορωνοϊό, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι η αστυνομία έκανε τη δουλειά της, ενώ απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων. «Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους για την προστασία των υποδομών του εμβολιασμού, προσθέτει και ζητά από τους πολίτες να κάνουν υπομονή:

«Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων». Στο πλαίσιο αυτό, δίνει συγχαρητήρια στους πολίτες γιατί ήταν υποδειγματικοί στην τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης