Αρχική Αθλητισμος Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

Από antwnio

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά από πολύμηνη απουσία από την Ελλάδα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε με μυστικότητα στη Χαλκιδική, λίγη ώρα μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο ”Μακεδονία”.

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του ισχυρού άντρα του Δικεφάλου στη χώρα μας είναι πλέον γεγονός και δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα δεδομένων των συνθηκών που είχαν δημιουργηθεί με τον κορονοϊό.

Άμεσα μετέβη στη Χαλκιδική και στο «Πόρτο Καρράς» με τη σύζυγό του, κάτω από άκρα μυστικότητα, πετώντας με ιδιωτικό ελικόπτερο. Ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» θα περάσει κάποιο διάστημα εκεί, προκειμένου να δει τις εργασίες που έχουν γίνει, αλλά και να ξεκουραστεί, ενώ το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει παραμένει για την ώρα άγνωστο.

Δεδομένο φυσικά θεωρείται το ότι θα πάει στα γραφεία της ομάδας και θα ασχοληθεί εκτενέστερα με τα θέματα που την αφορούν, διευθετώντας διάφορα θέματα που την απασχολούν και που χρίζουν επίλυσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαββίδης απουσίαζε από τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν ακόμα ξεσπάσει η πανδημία, έχοντας ωστόσο συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και συχνές ομιλίες προς τους ποδοσφαιριστές, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως είναι δίπλα τους.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης