Αρχική Πολιτική Μητσοτάκης από Κάλυμνο στην γραμμή ΚΚ€: Μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή να αλωνίζουμε ελεύθεροι!

Μητσοτάκης από Κάλυμνο στην γραμμή ΚΚ€: Μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή να αλωνίζουμε ελεύθεροι!

Από antwnio

Με την νίκη έναντι του Σύριζα να έχει ήδη επιτευχθεί, ο Μητσοτάκης έχει προσανατολίσει το ενδιαφέρον του πλέον αποκλειστικά και μόνο στην μοναδική πραγματική αντιπολίτευση, που δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Έτσι, φτάνοντας και μιλώντας στην Κάλυμνο, με άκομψο ομολογουμένως τρόπο καταφέρθηκε εναντίον των κατοίκων του νησιού και των πολιτικών τους επιλογών. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στους Καλύμνιους που επέλεξαν «κόμματα τα οποία βρίσκονται στα άκρα του πολιτικού φάσματα προς τα δεξιά», αναφερόμενος προφανώς στην Χρυσή Αυγή, είπε ότι… δεν τιμούν τον τόπο τους.

Ως αντιπρόταση, ο Μητσοτάκης πρότεινε τον… «υγιή πατριωτισμό» και την «εθνική συνεννόηση» που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία.

Ομολογουμένως, άκομψος ο τρόπος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αφού απεύθυνε μομφή σε Έλληνες για τις πολιτικές τους επιλογές, λες και είναι ο Μαδούρο που κυνηγάει τους αντιφρονούντες.

Προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε, όμως, τα λεγόμενά του, τι εννοεί άραγε ως «υγιή πατριωτισμό»; Αναφέρεται, μήπως, στον σεβασμό και την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ή μήπως στην παράσταση αντιπροσωπείας της ΝΔ στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων ή μήπως στην διαρκή απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει η ΝΔ τα εθνικά θέματα;

Και τι εννοεί ως «εθνική συνεννόηση»; Μήπως το μνημόνιο του Τσίπρα που ψηφίσανε από κοινού; Το τζαμί στο Βοτανικό που ξεκίνησε από τη Νέα Δημοκρατία και ολοκληρώθηκε από τον Σύριζα; Μήπως το χειροκρότημα των συριζαίων στον Δένδια για την στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών;

Πάντως, το γεγονός ότι τα λόγια του Μητσοτάκη έρχονται σε πλήρη ευθυγράμμιση και συνέχεια με την γραμμή του ΚΚΕ για «απομόνωση των φασιστών», δείχνει ξεκάθαρα στον Ελληνικό Λαό το ποιόν της Νέας Δημοκρατίας και το πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής.

http://www.xryshaygh.com

Διαβάστε επίσης