Αρχική Διαφορα νεα Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Από antwnio

Ο τραυματισμός δύο ατόμων και η μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ήταν το αποτέλεσμα της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην πόλη μεταξύ αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, μετά το επεισόδιο μεταξύ ομάδων μεταναστών στην περιοχή του αμαξοστασίου του ΟΣΕ, που βρίσκεται δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ , η συμπλοκή φαίνεται να προκλήθηκε λόγω προσωπικών διαφορών μεταξύ μεταναστών από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Όταν η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, τα περισσότερα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο είχαν εξαφανιστεί. Δύο νεαροί άνδρες, που φέρεται να συμμετείχαν στο επεισόδιο, μεταφέρθηκαν με τραύματα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό εάν έγιναν συλλήψεις. Κάτοικοι πέριξ του αμαξοστασίου αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό αλλοδαποί έχουν βρει καταφύγιο στο σημείο, διαβιώντας στα παλιά και παροπλισμένα βαγόνια του ΟΣΕ.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή Φωτογραφιών : thestival.gr

Διαβάστε επίσης