Αρχική Πολιτική Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ o Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα (FOTO-VIDEO)

Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ o Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα (FOTO-VIDEO)

Από antwnio

τη δεξίωση του παραθέτει η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, με αφορμή την επετειακή σύνοδο για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας που γίνεται στο Λονδίνο.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης στο Λονδίνο συναντήθηκε με επενδυτές, στα γραφεία της Goldman Sachs και τους κάλεσε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε πολλές χώρες της Ευρώπης – αλλά και ευρύτερα – η Ελλάδα απολαμβάνει αυτή τη στιγμή τα αγαθά της πολιτικής σταθερότητας καθώς έχει μία αυτοδύναμη κυβέρνηση με ορίζοντα ως το 2023, η οποία στηρίζει τις επενδύσεις που μπορούν να προωθήσουν την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η συνάντηση του ζεύγους Μητσοτάκη με τη βασίλισσα Ελισάβετ

ap_19337668056144.jpg
ΑP photo

H Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα εντυπωσιακό, μακρύ, αμάνικο φόρεμα, σε πράσινο χρώμα, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα. Αργότερα απόψε, ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του θα παρακαθίσουν στο δείπνο που θα παραθέσει στους αρχηγούς των κρατών του ΝΑΤΟ ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Η φωτογραφία των ηγετών του ΝΑΤΟ με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε δίπλα στην Άνγκελα Μέρκελ, πίσω από τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον.

ap_19337674323516.jpg
.ethnos.gr/

Διαβάστε επίσης