Αρχική ΚοινωνιαΟικονομία Αμαρτίαι Γονέων Παιδεύουσι Τέκνα!Καταδικάστηκε σε πολύμηνη φυλάκιση και πρόστιμο ο Γιάννης Καρατζαφέρης,γιος του “Εθνικού Κολοτούμπα”.

Αμαρτίαι Γονέων Παιδεύουσι Τέκνα!Καταδικάστηκε σε πολύμηνη φυλάκιση και πρόστιμο ο Γιάννης Καρατζαφέρης,γιος του “Εθνικού Κολοτούμπα”.

Από antwnio

ου Άρη Σπίνου

Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση του Γιάννη Καρατζαφέρη στο εφετείο Αθηνών ύστερα από πολύμηνη φυλάκιση που του είχε υποβληθεί για ανακριβή φορολογική δήλωση.Οι δικαιολογίες της υπεράσπισης δεν έπεισαν την έδρα του δικαστηρίου και του “έριξαν” 8 μήνες φυλακή και πρόστιμο.Σε σχέση με την πρωτόδικη ποινή το εφετείο τον “έριξε” στα μαλακά.Το Νοέμβριο του 2016  η μεταβολή της κατηγορίας είχε  απαλλάξει  τον  Γιάννη Καρατζαφέρη, από την καταδίκη για την… αμέλειά του να μην δηλώσει καταθέσεις που είχε στο εξωτερικό,για τις οποίες όμως είχε καταδικαστεί ο πατέρας του όπου είχε σε σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάσει το edolio5.

Τότε κατά την διάρκεια της απολογίας του ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι “δεν είχε ακούσει πως έπρεπε να δηλώνει τις συγκεκριμένες καταθέσεις” και ότι δεν απέκρυψε σκόπιμα τα εισοδήματα! Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα της έδρας ο οποίος του υπενθύμισε ότι είναι “δημοσιογράφος” και ως έκ τούτου όφειλε να είναι ενήμερος για την συγκεκριμένη υποχρέωσή του.

Η συνέχεια εδώ…

https://edolio5.blogspot.com/2020/06/blog-post_85.html

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.              Πηγή egerssi.gr

Διαβάστε επίσης