Αρχική Πολιτική Νοτοπούλου στον Realfm 97,8: Το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο γι’αυτό επιμένουμε σε ρευστότητα

Νοτοπούλου στον Realfm 97,8: Το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο γι’αυτό επιμένουμε σε ρευστότητα

Από antwnio

“Δυστυχώς η απόγνωση στον χώρο του τουρισμού είναι δεδομένη, αφενός λόγω της αβεβαιότητας της κατάστασης, μάλιστα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού μιλάει για ανάκαμψη αρκετά χρόνια μετά στα προ κορονοϊού επίπεδα, και εδώ μπαίνει και η παράμετρος πόσο η χώρα μας θα καταφέρει να διατηρήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και τη δυναμική θέση που έχει στην αγορά. Αφετέρου όμως, εκφράζει την αγωνία του και σε σχέση με τα μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά καθώς δεν έφτασαν στις τσέπες των επιχειρηματιών του τουρισμού” δήλωσε η βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Πράγματι η καθυστέρηση που υπάρχει στον εμβολιασμό είναι ευθύνη των αποφάσεων της ΕΕ και είναι κάτι που προβληματίζει ακόμα περισσότερο. Δεν θέλουμε να είμαστε μάντεις κακών, αλλά σίγουρα το καλοκαίρι του 2021 θα είναι εξαιρετικά δύσκολο γι’αυτό επιμένουμε σε ρευστότητα” πρόσθεσε.

“Χρειάζονται κοινά πρωτόκολλα για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Η χώρα μας πρέπει να προβεί και σε έναν εθνικό σχεδιασμό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Το αν θα μπαίνει κόσμος με τεστ ή όχι έχει να κάνει και με την πορεία του εμβολιασμού, σίγουρα πάντως η επανεκίννηση της τουριστικής δραστηριότητας θα πρέπει να γίνει με βάση τις υποδείξεις των λοιμωξιολόγων” περιέγραψε.

 

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης