Αρχική Κοινωνια Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών-Εκτόξευσαν πυροσβεστήρα κι εμβόλισαν περιπολικό

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών-Εκτόξευσαν πυροσβεστήρα κι εμβόλισαν περιπολικό

Από antwnio

Επεισοδιακή σύλληψη σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 29χρονος εμβόλισε όχημα της ΕΛΑΣ στην προσπάθειά του να αποφύγει τα σχετικά σήματα των αστυνομικών.

Ο 29χρονος συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, μαζί με συνεργούς του διέρρηξαν το πρωί του Σαββάτου κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Πεύκων και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (940) ευρώ, ενώ στη συνέχεια με αυτοκίνητο που είχε αφαιρεθεί από το Κορδελιού μετέβησαν στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν περίπτερο.

Σημειώνεται ότι προ της σύλληψης, οι ανωτέρω δε συμμορφώθηκαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα κάνοντας χρήση πυροσβεστήρων και ρίπτοντάς τους, καθώς και προσκρούοντας σε αυτό με το όχημα που διέθεταν. Μετά την πρόσκρουση, το κλεμμένο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των (940) ευρώ, που αποδόθηκε στην επιχείρηση από την οποία αφαιρέθηκε.

πηγή thesstoday.gr

Διαβάστε επίσης