Αρχική Ζωδια Τα ζώδια σήμερα 7 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 7 Αυγούστου

Από antwnio

Διαβάστε τις προβλέψεις

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη, έκταση θα έχει φαντασία και πνευματικότητα, η διαίσθηση θα είναι σωστή, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Σε θέματα αισθηματικής φύσης τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, να συζητήσουν για τα επίμαχα ζητήματα και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις.

Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θερμές και απελευθερωμένες, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, ενδεχομένως να είναι κάπως απογοητευτικός ο τρόπος σκέψης, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία δύσκολη όψη, στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να υπάρχει σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Ίσως κάποιοι να νιώσουν πως δεν μπορούν να τους καταλάβουν και δεν μπορούν να συνεννοηθούν, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Δία είναι μία δημιουργική όψη, φέρνει τυχερά συμβάντα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με επαφές και προσωπικές σχέσεις. Δημιουργικά ανοίγματα θα προκύψουν, οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ευκαιρίες που σου δίνονται για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος είναι ιδανικές για αυτό καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο συναισθηματισμός σε οδηγεί στην οικογένεια και σε στιγμές που μπορείς να απολαύσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν και μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει καθώς ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, έχεις όμως την αποφασιστικότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στη σχέση ενισχύει τον συναισθηματισμό και το πάθος που μπορεί να δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον αισθησιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δίνεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συζητήσεις οικονομικής φύσεως σε απασχολούν έντονα και μπορεί να δημιουργούν άγχος. Για να πάρεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή όμως καλό είναι να αφήσεις το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και ξεκαθάρισε τι μπορεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης στη σχέση, αυτό θα βελτιώσει η μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία, όμως είναι βέβαιο ότι θα πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς πολύ καλά αν θα προχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που σε διακρίνουν γίνονται άμεσα εμφανή στο περιβάλλον που κινείσαι και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα ανεβάζοντας το κέφι των γύρω σου. Προσοχή καθώς ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν και θεωρείς ότι μπορεί να εξελιχθούν θετικά για εσένα. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις τον εγωισμό και τον παρορμητισμό καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Αξιοποίησε την ανάγκη για να συζητήσεις με το ταίρι σου ζητήματα που σε απασχολούν χωρίς να γίνεται απότομος και επιθετικός μαζί του. Έτσι θα έχεις το καλύτερο για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς μαγνητίζεις με την συμπεριφορά σου τα βλέμματα και είναι βέβαιο ότι οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η περίεργη ψυχολογική σου κατάσταση σε οδηγεί σε σκέψεις και αναμνήσεις που σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να αφοσιωθείς στην τέχνη, τη μουσική, σε ότι μπορεί να ισορροπήσει την ψυχολογία σου και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τη μελαγχολία που μπορεί να νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που σου υπόσχονται πολλά καθώς αργότερα μπορεί να απογοητευτείς με τη συμπεριφορά τους.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκφράσει ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση με σκοπό να τα αφήσεις πίσω σου οριστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει, ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να κλείσεις οριστικά ότι εκκρεμεί και σε προβληματίζει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα οποία ζητήματα σε προβληματίζουν. Άλλωστε απολαμβάνεις να συζητάς για κοινωνικά θέματα που σου κεντρίζουν την προσοχή και θέλεις να προσφέρεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προτείνεις λύσεις που μπορεί να είναι επαναστατικές όμως θα είναι οι ενδεδειγμένες σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς η διορατική σου σκέψη μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Έχεις την δυνατότητα να αποφασίσεις από κοινού με το ταίρι σου για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε ως ζευγάρι. Αξιοποίησε την πολύ καλή συνεννόηση και κατανόηση που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που να σου κεντρίσει την προσοχή με τον πρωτότυπο τρόπο σκέψης του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο τις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς σε κάποιο περιβάλλον που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου και να λειτουργήσει ευεργετικά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις καθώς για εσένα είναι σημαντικό να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις και θεωρείς ότι μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσοχή στην αδιαλλαξία και στην απολυτότητα που δεν θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις αυτά που σκέφτεσαι.

Έχεις την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί αρχικά να φαίνονται βαρετές όμως τελικά θα φτιάξουν τη διάθεση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από επαγγελματικές παρέες μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ευχάριστη διάθεση σου θα πρωταγωνιστήσει σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την αισιοδοξία και το χιούμορ σου καθώς το κέφι ανεβαίνει και διασκεδάζεις κάθε στιγμή μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μελλοντικά σχέδια με πρόσωπα από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα καθώς η ανάγκη για επικοινωνία σε φέρνει κοντά με αυτούς που μπορεί να έχουν προτάσεις για σένα πολύ ενδιαφέρουσες. Φρόντισε να μην δείξεις αμέλεια και να συγκεντρωθείς ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αν χρειαστεί.

Τα όνειρα πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσουν έντονη αισιοδοξία και μεγάλο πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από ευρύτερες παρέες που θα σε γεμίσει χαρά και θα δεις το μέλλον σου με διαφορετική σκοπιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από τον ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περίγυρο καθώς γνωρίζεις ότι θα περάσεις μοναδικά μαζί τους διασκεδάζοντας και συζητώντας για θέματα που σε ενδιαφέρουν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για νέες συνεργασίες που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Είναι αυτές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και θα σε βοηθήσουν να δεις με αισιοδοξία μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα δείξουν την αποφασιστικότητα που σε διακρίνει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να απογειώσει την ζωντάνια και το κέφι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η αρχική μελαγχολία ξεπερνιέται στην διάρκεια της ημέρας και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φρόντισε να ξεπεράσεις παρορμητικότητα και υποκειμενισμό που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να μην γίνεις εγωιστής σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να κληθείς αργότερα να πληρώσεις ακριβά. Φρόντισε να είσαι δεκτικός στις ανάγκες των άλλων για να μπορέσουν να αντιληφθούν και τις δικές σου. Οικονομικές κινήσεις και σχέδια μπορεί να στεφθούν με επιτυχία.

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην προσωπική σου ζωή και να τραβήξεις το βλέμμα του/ης συντρόφου σου ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και να αφοσιωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον το σου όπου θα κυριαρχήσουν οι θετικές συζητήσεις. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά δημιουργώντας εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να λύσεις ζητήματα στη δουλειά σου που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Η λογική προσέγγιση που έχεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες για αυτό δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο στη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω σου. Ο εκνευρισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο για αυτό φρόντισε να είσαι ήρεμος και συναινετικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα απολαύσεις τις συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε φορτίζει όμως έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Η ικανοποίηση που θα έχεις θα είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αφήσεις το άγχος στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κυκλοθυμία και το άγχος δεν θα σε βοηθήσουν για να ξεκαθαρίσεις με υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. Να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα βοηθήσει να αναγνωριστεί η προσωπική προσφορά σου στον εργασιακό χώρο.

Ήρθε η στιγμή να ανατρέψεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεφύγετε με το ταίρι σου από την γκρίνια και την κακή διάθεση που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά και να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από την επαγγελματική σου στέγη το καλύτερο δυνατό οικονομικά. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεσαι στις φιλικές παρέες και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρίσκεις το σθένος να προχωρήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό θα βοηθήσει να προσπαθήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεις σύμφωνους τους ανωτέρους σου.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις προτάσεις για εξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Πηγή: Έθνος

Διαβάστε επίσης